myHBMbe team

Herman Vandenbranden werkt intussen samen met een team van 20 gelijkgestemde HBM professionals.

Onze filosofie Contacteer ons
Sfeerbeeld myHBM

Diversiteit, dialoog & samenwerking

Het Belgische management team wil die inspirerende, vernieuwende en resultaatgerichte HBM-filosofie en ACT-methodiek verder introduceren in België.

Wij geloven in diversiteit, dialoog en samenwerking. We willen samen met onze klanten op pad gaan, om de ambities waar te maken, samen en onderzoekend, vanuit respect voor de Natuur van elk individu en elke organisatie.

Sfeerbeeld myHBM
Sfeerbeeld myHBM

Op naar een betere professionele wereld

We beogen de uitbouw van een HBM-gemeenschap in België waar professionele expertise kan worden gedeeld met het oog op toegevoegde waarde voor elkeen die ons wil vervoegen.

myHBMbe wil verder uitgroeien tot een hecht team van HBM professionals die als gezamenlijke missie en ambitie mensen wil gelukkig maken in de diversiteit aan organisaties die België rijk is. Op deze manier dragen we bij tot een betere wereld.

myHBMbe team

Herman Vandenbranden is een systemische & management coach voor betekenisvolle trajecten van duurzame groei. Na een boeiende loopbaan als HR-professional, is hij sedert tien jaren actief in coaching en het begeleiden van verandertrajecten. Herman genoot zijn systemische opleiding bij Königswieser & Network (Wenen) en CIGO (UHasselt). Hij werkt samen met diverse professionele teams zoals Königswieser & Network, CoachingPlatform, Route2Act en natuurlijk HBM zelf, waar hij intussen uitgroeide tot senior HBM professional. Herman is de founding partner van myHBMbe.

Tom Audoore heeft er een vruchtbare carrière opzitten in de textiel & mode op internationaal niveau, bij Randstad Group Belgium en treed op als ambassadeur voor myHBMbe.

Jo De Clercq, gestart als professional in de verlichtingsindustrie, ervaren als manager en conceptueel ontwerper ondersteunt myHBMbe voor de financiële en administratieve processen binnen myHBMbe.

myHBMbe kan natuurlijk ook rekenen op de volle ondersteuning van https://myhbmcenter.com, waar reeds meer dan 600 coaches intussen de HBM-filosofie onderschrijven én zo’n 350 HBM professionals ook dagdagelijks individuen, teams & organisaties begeleiden in hun ontwikkeling.